Algemeen,  Ontwikkelingen

Brief voor school aangaande “toestemming” vaccinatiedagen

De leeftijd van vaccineren is teruggeschroefd naar 12 jaar, en op deze leeftijd mogen kinderen dus zelf kiezen om te vaccineren.  De WHO (World Health Organization) tracht het begrip ‘toestemming’ te herdefiniëren waarbij de fysieke aanwezigheid van een kind of adolescent, met of zonder ouder bij een vaccinatiesessie, zal worden opgevat als ‘toestemming’, ook nadat de ouders nadrukkelijk en/of schriftelijk geen toestemming hebben gegeven om te vaccineren!

Deze herdefinitie van de WHO is in overtreding met de Nederlandse grondwet en Europese en Internationale verdragen. De WHO probeert om leerkrachten, verpleegkundigen, directie en anderen die zijn betrokken bij de initiatie, leiding of uitvoering van vaccinatiesessies dus te overtuigen dat zij onze mensenrechten ‘mogen’ schenden. Deze mensen zijn cruciaal bij het uitvoeren van een agenda. Zonder hun medewerking, is de uitvoering niet mogelijk op een grote schaal. Het is daarom belangrijk om deze ‘uitvoerders’ bewust te maken van hun rol en persoonlijke verantwoordelijkheid.

Zij zullen, als het in de toekomst zal leiden tot een tribunaal, persoonlijk terecht staan voor het opvolgen van bevelen die leiden tot het schenden van mensenrechten en het toebrengen van leed. Wij hebben een brief opgesteld die je kunt downloaden en gebruiken voor de school van je eigen kind. Download de brief in PDF-formaat HIER, en in Docx-formaat HIER

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail