Algemeen

De besmetting van retrovirussen

Judy Mikovits PhD heeft haar leven gewijd aan de wetenschap. Zij legt uit dat wetenschap nooit ‘vast staat’, maar dynamisch is en voortdurend onderhavig aan nieuwe inzichten en ontwikkelingen. Toen zij in 2009 het, aan muizen gerelateerde retrovirus, XMRV in vaccins ontdekte, dacht zij een zeer omvangrijke ontdekking te hebben gedaan die het leven van miljoenen patienten positief zou veranderen.

Niets was minder waar. Haar huis en laboratorium werden overvallen, haar jarenlange werk werd in beslag genomen, Judy werd in de gevangenis gegooid en kreeg vele jaren een spraakverbod. Geen erkenning voor de ziekte van haar patienten, noch voor Judy. Het werd een van de grootste cover-ups van deze tijd. Judy is een van de weinigen arts onderzoekers die niet uit was op finaninceel gewin of roem, maar altijd haar integriteit heeft bewaard. Gelukkig had ze ook kopien gemaakt van haar werk en deze op een veilige plek, die zelfs zij niet wist, laten opbergen.

Het XMRV retrovirus wordt in verband gebracht met oa. chronisch vermoeidheid syndroom/ME, autisme en kanker. Het heeft alleen al in de VS meer dan 10 miljoen mensen besmet; 12 keer zoveel mensen dan het HIV virus. Het XMRV retrovirus kan jarenlang sluierend aanwezig zijn en door ziekte of nog meer vaccinaties worden getriggerd, en vervolgens een verwoestend effect op de gezondheid hebben. In een notedop wordt oa. de T-cel functie gedisreguleerd door het XMRV retrovirus en voelen mensen zich vaak dodelijk vermoeid. Na inspanning of stimulatie ervaren zij een onvermijdelijke ‘crash’. De levenskwaliteit is zodanig verminderd dat veel patienten bedlegerig zijn. Helaas wordt ze vaak verteld dat ‘het tussen de oren zit’.

Judy heeft in haar boek ‘Plague’ samen met haar co-auteur, een Groep 6 leraar wetenschappen, getracht op een begrijpelijke wijze de grootsheid van haar ontdekking en de cover-up door autoriteiten te beschrijven.
Dat is ten dele gelukt. Een arts zei in een recensie dat de wetenschap in het boek ‘te complex’ was. Ik heb het boek zelf gelezen en het is inderdaad geen boeketreeks, maar het is alle moeite waard.

Niet alleen wordt de schaal van corruptie duidelijk, maar ook hoe echte klachten en ziektes van patienten belachelijk worden gemaakt, ontkend en uitgebuit. Maar het belangrijkste is dat het boek een dieper inzicht in de wereld van ons immuunsysteem, (retro)virussen en andere pathogenen en, hoe gezond te worden/blijven.

Vaccins worden geproduceerd en gekweekt mbv dierlijk weefsel: varkens, kippen, muizen, runderen, honden etc. Dat staat gewoon in de bijsluiters te lezen. Reeds in 1953 werd de WHO (World Health Organization) in een toespraak van Dr. Stuart gewaarschuwd dat het gele koorts vaccin besmet zou zijn met pathogenen afkomstig uit muizen, die in verband werd gebracht met aandoeningen van het zenuwstelsel.

In 1996 waarschuwde de viroloog Dr. Coffin dat “infectie is een -vrijwel onvermijdelijk- gevolg van xenotransplantatie (transmissie tussen verschillende soorten) en dit is zeer zorgelijk omdat van de gekozen dieren – de baviaan en het varken – bekend is dat ze beide endogene virussen dragen, replicatie competent, maar zeer slecht bestudeerd, die in staat zijn menselijke cellen te infecteren.”
Kortom varkens en bavianen dragen virussen bij zich die overdraagbaar zijn op mensen.

En toch worden vaccins, waarvan Dr. Coffin, de FDA (Federal Drug Administration) en CDC (Centers for Disease Control) toegeven dat ze besmet zijn met (retro)virussen afkomstig van vogels, muizen, apen, varkens en runderen, nu aanbevolen van de wieg tot het graf. In sommige landen zijn ze zelfs verplicht gemaakt als je deel wilt nemen aan onderwijs of gewoon je werk wilt blijven doen.

Dr. Sherri Tenpenny schreef meer dan een decennium geleden al: “Als een inenting besmet met verdwaalde virussen maar één keer in je leven zou worden gegeven, zou dit wellicht weinig effect hebben. Maar griepprikken worden nu aanbevolen – zelfs vereist – voor iedereen, van babies tot ouderen. Zo worden retrovirussen en andere virussen zonder detectie in het menselijk genoom gevoegd, wat gedurende het hele leven tot gezondheidsproblemen kan leiden. Extra doseringen griepvaccin werden toegediend aan kinderen en volwassenen tijdens de vogelgriep en varkensgriep, terwijl de resultaten mogelijk jaren verborgen blijven.”

We hebben al vaker geschreven dat de Italiaanse consumenten organisatie Corvelva onafhankelijk laboratorium onderzoek heeft laten verrichten van een aantal vaccins en daar talloze besmettingen aantrof die er niet in hoorden te zitten.  Vaccinegate
Hier is een dergelijk rapport, er zijn inmiddels meerdere rapporten van diverse vaccins

Van het kankerverwekkende SV-40 virus dat afkomstig is van apen en via het Polio-vaccin in de jaren 50 en 60 honderden miljoenen mensen besmette, is bekend dat het wordt overgedragen van ouder op kind. Met andere woorden de menselijke genoom is voor altijd veranderd door de onzorgvuldigheid en grootheidswaanzin van een handjevol wetenschappers met behulp van corrupte autoriteiten.

De meest beangstigende vraag is wel of al die andere (retro) virussen hetzelfde doen en zelfs kunnen muteren of samenvoegen tot nog onbekende vormen?

Of je nu voor of tegen het concept van inenting bent; we zouden allemaal VOOR gedegen veiligheidstesten door onafhankelijke laboratoria en wetenschappers moeten zijn om besmettingen te ontdekken.

Welk redelijk en normaal denkend mens is TEGEN transparantie en aansprakelijkheid van pharmaceutische industrie en gedegen double blind controlled placebo trial testen (met een echt placebo zoals een zoutoplossing ipv een ander vaccin of een neurotoxin).

We spelen hier niet alleen met de levens van onszelf en onze kinderen, maar we spelen met de genetische blauwdruk van de gehele mensheid. Enige kritiek en reflectie zou hier wel op zijn plaats zijn.

Geschreven door Renate Lindeman

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail