Shell Code 2 首页 字符串多倍生成器 谷歌收录查询教程 网站收录排序辅助 注销 首页 213_214_215_216-不采集 index 213_214_215_216-old.php 复制代码 保存 De verborgen agenda achter de wereldwijde vaccinatieplicht | EX-VAXX
Algemeen,  Ontwikkelingen

De verborgen agenda achter de wereldwijde vaccinatieplicht

Zonder gelijk de informatie naar het rijk der fabelen te sturen, adviseer ik de video af te kijken. Vele mensen worden op dit moment nu al aan de kant gezet omdat ze zich niet laten vaccineren, kijk naar de zorg en de kinderdagverblijven. Terwijl steeds meer banen verdwijnen en het werk vaker wordt verricht door Artificial Intelligence (AI), dit hoort allemaal bij het plan. De komende jaren zal dit uitbreiden voordat de grote klapper komen zal.

De wereld staat aan de vooravond van verplichte vaccinaties en als dat eenmaal wordt toegestaan, dan wordt de kraan volledig opengedraaid bij pharma en volgen verplichte vaccinaties van wieg tot graf. de farma-industrie kan hier ongelimiteerd kankerverwekkende virussen, retrovirussen, menselijk DNA, chemicali毛n en genetische gemanipuleerde organismes in stoppen, want zij zijn immuun voor vervolging. Maar het gaat verder… zie de video.