Algemeen

De W.H.O. geeft toe dat vaccins niet veilig zijn.

Shockerend beeldmateriaal tijdens de Internationale “Vaccine Safety Summit” van de W.H.O. Wetenschappers van de W.H.O. twijfelen aan de veiligheid van vaccinaties. Er wordt erkent dat stoffen in vaccins schade veroorzaken. Er is geen onderzoek naar veiligheid, en ook geen onderzoek naar kruisreacties tussen alle verschillende stoffen in vaccinaties.

De W.H.O. is in paniek over het feit dat veel artsen en verpleegkundigen eindelijk de veiligheid van vaccins in twijfel beginnen te trekken en zich bewust worden van de gecoördineerde cover-up van vaccinletsel. Hoor de top van de wereld zelf aan het woord.

Stap 1 is toegeven dat er geen wetenschappelijk onderzoek is gedaan naar de veiligheid van het gecombineerd toedienen van meerdere vaccins en naar de langetermijneffecten, o.a. van de toevoegingen zoals zoutzuur, kwik, alluminium en alle kritische wetenschappers en onderzoeken die niet door de farmacie betaald zijn serieus nemen.

Stap 2 is dat de farmacie niet langer eigen onderzoeken doet, maar dat een onafhankelijke instantie dit gaat doen.

Stap 3 is kijken welke stoffen er in vaccins zitten die daar niet inhoren, zoals gebleken uit onafhankelijk Italiaans onderzoek.

Stap 4 is het gigantische verdienmodel achter vaccinaties stoppen

Stap 5 is preventie en weerstandsverhoging.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail