Algemeen

Dokter Rachel Ross: “De volgende genocide zal niet op televisie worden uitgezonden”

⚡💉Dokter Rachel Ross: “…Het #spijt me vanuit de grond van mijn hart naar elk kind en ouder die ik onbewust heb beschadigd, ik had geen idee…De volgende #genocide zal niet op televisie worden uitgezonden…💉⚡

Dokter Rachel Ross meldde in twee belangrijke facebook artikelen het volgende:

“Het is zo belangrijk dat ik vecht voor hun rechten. Er zijn zo veel van hun rechten (en ook die van de mijne afgepakt, maar de strijd voer ik voor hun) die zullen worden afgenomen als we niet opletten. De media schilderen een beeld van hen als vuile, kleine virusgevoelige idioten die oma’s kunnen doden als zij ze aanraakt.

Het is triest, en deze claim is gebouwd zonder wetenschappelijke basis. Ze zijn kostbaar, ze zijn onze toekomst. Ze verdienen alles! We zouden als ouders voor altijd het recht moeten hebben om samen met onze artsen te beslissen of een vaccin of injectie al dan niet geschikt is voor onze kinderen. Niets dat u in mij of hen injecteert, zou verplicht moeten zijn. Hoe bang u ook bent voor corona of een ander virus, het is uw recht als ouder om directe inbreng te hebben in de gezondheid van uw kind.

Dit zijn mijn kinderen, niet de kinderen van de overheid! Het is belangrijk dat we opmerken hoe bang we ons voelen, maar dat we door die angst ons niet laten veranderen in zombies, dat op elk nieuwsbericht reageert dat we zien krijgen, en onze kritische denkvaardigheden niet gebruiken.

“Deze volgende genocide zal niet op de televisie worden uitgezonden. Ze zullen niet opzichtig zijn. Ze hebben geen openbare lynchpartijen. Ze zullen subtiel zijn. Het zullen stille moordenaars zijn. Besteed aandacht aan de wetten die ze proberen erdoorheen te laten glippen terwijl we de wereld eraan herinneren dat #BlackLivesMatter. Laten we dit niet zo gemakkelijk maken als in het verleden. “

Een oudere post:

“Het #spijt me vanuit de grond van mijn hart naar elk kind en ouder die ik onbewust heb beschadigd, Ik had geen idee”

“Met wat ik nu weet, kan ik verplichte vaccins voor kinderen niet ondersteunen. Sommige kinderen reageren goed op vaccins, maar andere niet. Hoe weten we zeker wie wel en wie niet? Moeten we echt kinderen opofferen voor de velen? Ouders moeten het recht hebben om te kiezen! Ouders moeten hun eigen geïnformeerde beslissingen nemen. Ouders verdienen toegang tot deze informatie die zo diep is begraven dat zelfs ik, een praktiserend arts, niet op de hoogte was.”

Links:
💢http://drrachael.com/vaccines-vaccine-injuries-my-perspective-as-a-doctor-and-mom/

💢https://www.facebook.com/DrRachael1/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail