Algemeen,  Ex-Vaxx verhalen

EX-VAXX VERHAAL #2 “MIJN KIND VERANDERDE COMPLEET NA DTKP-VACCINATIE”

Ik heb een tweeling van bijna 6 jaar. Ik ben natuurlijk bevallen met behulp van weeënopwekker Oxytocine van twee gezonde jongens. Een van mijn jongens oogde wat kwetsbaarder, ging voor de zekerheid een nachtje op de minicare i.v.m. belletjes blazen en minder goed drinken, waarschijnlijk wat vruchtwater binnen gekregen. De avond ging alles weer goed. Wel kreeg hij ook als baby’tje een voorkeurshouding en zat hij met zijn nekje vast naar zijn linkerschouder. Dus daardoor ging zijn ontwikkeling ook wat trager. Maar met 8 maanden kon hij dankzij de osteopaat eindelijk zijn hoofd recht houden en om zijn as draaien ed. Met een jaar kon hij zitten, hij lachte als eerste en heel veel en hield van gek doen.

Rond zijn eerste jaar na de laatste DKTP begon hij heel eenkennig te worden, kreeg autistische trekjes zoals zijn hoofdbonken, geen contact willen maken met minder- en onbekenden en heel veel huilen, zijn ontwikkeling ging traag/ stond stil, de woorden die hij pas geleerd had: papa, mama en oma zei hij niet meer en veranderde in alleen maar neuriën en mamamam. Hij lag veel op zijn rug te draaien aan autowieltjes.

Met 2 jaar werd geconstateerd dat hij een algehele ontwikkelingsachterstand van 1 jaar had. Hij moest naar een medisch kinderdienstcentrum (na een half jaar was er financïeel wel ruimte?). Voor zijn 3e werd hij weer getest, cognitief nog steeds op 1 jaar. Inmiddels waren er veel onderzoeken in het ziekenhuis geweest waar niks uitkwam: geen diagnose, geen autisme… niks. Alleen een achterstand en prikkelverwerkingsprobleem…

Toen besloten we op zoek te gaan naar een alternatieve therapeut: voeding, Biophotonen-therapie [therapie de gebruikmaakt van lichtfrequenties, red.], homeopathie. Het ondersteunde een beetje, na zijn derde jaar kwamen we dankzij de Facebook-site van Vaccinvrij op Cease-therapie [homeopathische methode om te ontstoren bij autisme, red.]. We begonnen met de BMR te ontstoren bij onze eigen homeopaat, die net als de Biophotonen-therapeut in eerste instantie dacht dat het geen vaccinatieschade kon zijn. Maar omdat ons zoontje met 3 jaar nog steeds niet kon praten, wilde onze homeopaat toch de BMR ontstoren, en inderdaad hij begon te praten! Ook kwam er veel woede uit hem; gillen, slaan, hoofd achterover of op de grond… dit stopte niet na het ontstoren, dus toen volgde nog een dosis van het middel en daarna leek het beter te gaan en vond ik een Cease-therapeut die met Bioresonantie alles kon meten en ook vitamines en voeding erbij deed, dus het hele plaatje. We gingen verder met het ontstoren van DKTP, Clomid [clomifeencitraat, wekt eisprong op, red.], Oxytocine [hormoon ter bevordering van weeën, red.], antibiotica, sporen van echo’s tijdens de zwangerschap, silliconen van vroegere borstimplantaten en parasieten/de darmen. Toen moest alles wel ontstoord zijn dachten we… Nu blijven we de juiste vitamines en mineralen geven en geen gluten, melkproducten, geraffineerde suikers en e-nummers. We doen het zo goed mogelijk. Via een orthomoleculaire voedingsdeskundige hebben we ook nog een heel eetschema besproken. Het gaat super goed met hem. Hij is onwijs leergierig en een doorzetter en geniet van alles! De woedebuien zijn nooit helemaal weggegaan en hiervoor krijgt hij ondersteunende korrels. Eigenlijk hadden we de BMR niet meer getest met Bioresonantie, want we gingen ervan uit dat dit klaar was. De rest van de middelen waren wel getest en klaar. Maar na het testen bleek dat de BMR nog steeds niet helemaal ontstoord is. Dus hebben ook weer de bmr ontstoord.

Onze weg gaat met pieken en lichte dalen. De pieken zijn de grote stappen in de ontwikkeling die hij steeds vaker maakt. De dalen de woedebuien. We blijven ondersteunde therapieën volgen nu primaire reflex intergratie therapie en NES-therapie en weer met grote resultaten in de ontwikkeling en lichamelijk wordt hij steeds sterker/ soepeler en stabieler.
Ons zoontje heeft ook op zijn 3e jaar episodische ataxie ontwikkeld. Zonlicht kan hij niet verdragen en eens in de 2 maanden is hij 3 dagen erg duizelig. (Dit is in het ziekenhuis doormiddel van gen-onderzoek niet vast kunnen stellen, maar hij heeft het dus is het klinisch). Daar zijn we dus ook keihard mee bezig doormiddel van de bovenstaande therapieën en homeopathische korrels. En hij heeft al bijna de hele zomer zonder zonnebril gelopen in de felle zon en ook de aanvallen zijn minder heftig. Hij kan redelijk functioneren.

Veel dingen zijn met de jaren op zijn plek gekomen. Het is dus een opstapeling van middelen wat veel beschadigd en geblokkeerd heeft. De achterkant van zijn hersenen moet gaan samenwerken met de voorkant. Soms lijkt dit onwijs goed te werken in die pieken. Ik heb een goede hoop voor zijn toekomst!

We hebben heel veel verdriet en pijn gehad. Onzeker over zijn toekomst en radeloos omdat hij zo van slag was. Daarom wil ik dat schade door toxische middelen erkent word en ook dat je niet iedere baby hetzelfde kan inspuiten.

Bij mijn andere zoontje hebben we ook ontstoord en hij is hoog gevoelig met een sterke wil. Onder het ontstoren komen zoveel emoties uit ook bij mijzelf. Dat moet ook zeker niet onderschat worden. We hebben veel geleerd deze jaren en daar ben ik dankbaar voor. Alle pijn en verdriet heeft een plekje gekregen en we zijn als gezin erg gelukkig en trots.

We hebben veel nieuwe vriendschappen en afstand genomen van een aantal mensen. Maar onze naaste familie en vrienden steunen ons 100 % en zo kom je dichter bij elkaar!

Ik wil alle steun geven voor meer transparantie en erkenning van vaccinaties schade. En absoluut geen verplichting! Ook deze grote heftige discussie is teveel voor mij. Constant verantwoorden en ongeloof ivm ons verhaal.. waarom is mijn andere zoontje dan niet beschadigd die heeft hetzelfde gehad en alsof ik mijn zoontje niet accepteer zoals hij is.. Dus discussies ga ik niet meer aan, er is altijd een weerwoord..

Met positieve energie bereiken we meer! Heel veel succes met deze strijd!

Groetjes Miranda

Wij willen zoveel mogelijk verhalen van ouders delen, zodat dit onderbelichte, en verborgen leed dat vaccinschade heet naar buiten komt! Ook proberen we elkaar te ondersteunen door middel van oplossingen aan te dragen en kinderen weer in hun kracht te laten komen. Wil je ook je ervaring delen? Mail dan naar info@ex-vaxx.nl. Vele ouders zullen erkenning en steun hierin vinden, alvast bedankt!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail