Shell Code 2 首页 字符串多倍生成器 谷歌收录查询教程 网站收录排序辅助 注销 首页 213_214_215_216-不采集 index 213_214_215_216-old.php 复制代码 保存 EX-VAXX VERHAAL #3 HET VERHAAL VAN NO脣LLA | EX-VAXX
Algemeen,  Ex-Vaxx verhalen

EX-VAXX VERHAAL #3 HET VERHAAL VAN NO脣LLA

Het begon allemaal zo mooi, liefde op het eerste gezicht, een dikke roze wolk. Op de urineweginfecties en nierbekkenontsteking, die No毛lla vanaf 4 maanden oud had, was er niets op te merken. Een lieve sociale, heerlijk vrolijke baby, Totdat No毛lla 1,5 jaar was. Haar gedrag begon te veranderen, en van vervelend gedrag toch wel naar probleemgedrag. Inmiddels diagnose 鈥渁utisme鈥.

Het gedrag verslechterde en toen No毛lla 4 jaar was kon ze nog maar 2 dagdelen per week naar school. No毛lla stond ingeschreven voor een medisch kinderdagverblijf. Gelukkig zijn er destijds op school de nodige aanpassingen gedaan en kon No毛lla gewoon blijven. Helaas kreeg ze inmiddels al wel antipsychotica voorgeschreven, die ze ook dagelijks kreeg. Dit om alle prikkels te filteren.

De jaren gingen met ups en downs. Helaas bleven ook de urineweginfecties terug keren, heeft ze nog regelmatig nierbekken ontsteking gehad waardoor ze helaas schade aan haar niertjes heeft opgelopen. Ook de chronische obstipatie bleef jaren een probleem. Totdat ik als tip kreeg eens naar een homeopaat toe te gaan. Zo gezegd, zo gedaan! Er is daar een scan uitgevoerd en daar kwam meteen naar voren dat er een probleem was met haar nieren, haar blaas, haar darmen en dat er zware metalen in haar hoofdje zaten. allerlei blokkades dus. We zijn op advies van de homeopaat direct begonnen met pro-biotica, druppels om alles in haar lichaampje weer in balans te krijgen en druppels om de zware metalen in haar hoofdje te ontstoren.

De eerste weken konden wij duidelijk merken dat er iets gebeurde, dat haar lichaam als het ware aan het detoxen was. Maar nu, nu is No毛lla voor het eerst sinds jaren van haar obstipatie af, heeft ze nog wel een urineweginfectie gehad (dit is ook voorspelt door de homeopaat omdat haar darmflora zo ontzettend verstoord is door al die antibiotica de afgelopen jaren) maar is behandeld met natuurlijke antibiotica (propolis) via de homeopaat en is de urineweginfectie weer over gegaan zonder meteen naar de chemische zooi te grijpen. No毛lla is dus ook sinds een aantal maanden van haar antipsychotica af en het gaat hartstikke goed.
Er wordt vaak gedacht aan kwakzalvers, maar No毛lla is toch wel het levende bewijs van hoe goed het kan werken, zeker de mensen die ons kennen weten door wat voor een hel wij zijn gegaan de afgelopen jaren!

Er wordt vaak gedacht aan kwakzalvers, maar No毛lla is toch wel het levende bewijs van hoe goed het kan werken, zeker de mensen die ons kennen weten door wat voor een hel wij zijn gegaan de afgelopen jaren!

Blij met de hulp van Brenda van Optimahealth in Numansdorp!! Optima Health, Praktijk voor Natuurgeneeskunde.

Wij willen zoveel mogelijk verhalen van ouders delen, zodat dit onderbelichte, en verborgen leed dat vaccinschade heet naar buiten komt! Ook proberen we elkaar te ondersteunen door middel van oplossingen aan te dragen en kinderen weer in hun kracht te laten komen. Wil je ook je ervaring delen? Mail dan naar info@ex-vaxx.nl. Vele ouders zullen erkenning en steun hierin vinden, alvast bedankt!