Algemeen,  Ex-Vaxx verhalen

EX-VAXX VERHAAL #5 REMI ROSE OVERLIJDT NA HEP-B VACCINATIE

Ik heb deze foto’s nog nooit eerder openbaar op mijn facebook gedeeld. Maar ik denk dat het tijd is. Het vergt veel moed om op delen te drukken. Ik denk dat het moet worden gezien, het was niet geplanned. Ze dachten dat ik deze foto’s in de toekomst zou koesteren,en nu ben ik blij dat ik dat heb gedaan. Het kan sommige mensen boos of ongemakkelijk maken, maar het is mijn realiteit elke dag. Het is de realiteit van wat er kan gebeuren door #vaccineren. Er zijn gevaren, vooral met hele kleine baby’s. Ik had geen idee en ik wou dat ik dat wel had.

Ik wou dat ik terug kon gaan. Ik hoop dat je de pijn en shock op onze gezichten kunt lezen. De pijn en shock en het niet accepteren van wat er net was gebeurd, hoe ik me toen voelde. En ze zag eruit als een engel. Een mooie engel.

Ze kreeg het Hepatitis-b vaccin rond 3.30 uur op 26 september bij haar eerste doktersafspraak. Ze stierf binnen 48 uur. Haar naam was Remi Rose en ze was zo geliefd. We wilden doen wat het beste was voor onze baby en dus luisterden we, en vaccineerden we haar. Alles in mij schreeuwde om het #niet te doen, en ik had geen idee waarom. Ik weigerde het zelfs de eerste keer dat ze erom vroegen, en daarom kreeg ze de vaccinaties pas toen ze drie weken oud was. De dokter vertelde me dat het heel belangrijk was dat ze het kreeg en dat ik haar in gevaar bracht. Ik voelde me een slechte moeder.

Een paar dingen over hepatitis-B. Het is een ziekte die je kunt krijgen van bloed op bloedcontact. Bij seksueel contact of het delen van naalden van drugsverslaafden. Dus waarom wordt dit vaccin aan baby’s gegeven bij hun eerste dagen en weken van hun leven?Als je naar het vaccin kijkt, kunnen slaapapneu en ademhalingsproblemen een reactie op het vaccin zijn. Ze stopte gewoon midden in de nacht zonder reden. Het werd als onverklaard beschouwd en we vechten nog steeds tot op de dag van vandaag om de waarheid van hen te krijgen.

Ze hebben niet de juiste tests gedaan om te kijken of het van de vaccinatie was, maar ik weet dat dat het was. Ik zag wat er met mijn baby gebeurde op de dag dat ze haar vaccinatie kreeg. Ze verslechterde binnen 48 uur en stierf toen in haar slaap. Ik kan alleen maar wensen dat ze vredig is gegaan zonder pijn. Ik kan alleen maar wensen dat ze me had kunnen vertellen wat er mis was met haar, dat we hadden haar kunnen redden. We zullen tot de #waarheid komen, ongeacht hoe lang het duurt. Ik beloof het! Ik beloof het in haar naam.

Met goedkeuring vertaalt van moeder: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10210693992424333&id=1784419479

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail