Algemeen,  Ex-Vaxx verhalen

EX-VAXX VERHAAL #6 ROBIN KRIJGT DIAGNOSE AUTISME EN HERSTELT VAN VACCINSCHADE

Dit is het verhaal van Ty, de 25-jarige zoon van Robin Goffe. Ty ontwikkelde autisme na zijn vaccinaties en kreeg een diagnose toen hij 3 jaar oud was. Naast een ontwikkelingsachterstand, was Ty altijd goed handelbaar en was hij lid van het zwemteam op school.

In de woorden van zijn moeder: “Achteraf gezien heeft Ty altijd last gehad van parasieten. De giftsoffen die ze uitscheiden hielden mijn zoon in een voortdurende staat van stoned-out fogginess, zodat hij geen informatie kon vasthouden tijdens het leren. De parasieten scheiden hoge ammoniak en amfetaminen uit. De grootste verandering kwam rond de puberteit. In 2012 zagen we de gematigde problemen escaleren naar waanzin en zelfpijniging.

Toen we eenmaal onze hielen hadden ingegraven, gingen we kruiden gebruiken die parasieten en wormen bij mensen doden (ja, ik heb ze gezien). We hebben 7 jaar gestaag gewerkt en nooit opgegeven. Het is een achtbaan geweest maar we hebben doorgezet. Ik heb veel tranen vergoten en veel dingen in mijn huis zijn verbrijzeld door mijn zoon die leed onder het verwijderen van parasieten. Maar nu is mijn zoon in staat om geheel onafhankelijk vloeibare kruiden zelf te doseren die hem helpen de parasieten te verwijderen en daarmee de gezondheid en genezing van zijn bloedbaan, spijsverteringsstelsel, organen en daarmee zijn geest te herstellen.

Vanmorgen merkte hij dat ons water laag stond (we drinken geen kraanwater). Hij ging uit zichzelf naar buiten en greep de zware kan van 5 gallon om de watercontainer te vervangen. We keren langzaam terug naar een goede plek en we hopen en bidden dat het ons steeds verder brengt.”

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail