Ex-Vaxx verhalen

EX-VAXX VERHAAL #7 LAYLA GING ACHTERUIT NA VACCINATIE EN OVERLEED

“Mijn dochter Layla stierf op 29 mei 2020 met de leeftijd van 3 maanden”.

De pijn zal nooit verdwijnen. De manier waarop ik haar in mijn bed vond, zal ik nooit vergeten. Er zal altijd een deel van mijn hart zijn dat nog steeds pijn zal doen. Ze was altijd blij, en ze zorgde ervoor dat ze altijd een glimlach op haar gezicht had en die van jou, ze was een speciaal meisje, helemaal geen gezondheidsproblemen, ze was een gezonde baby, goed verzorgd, maar…

Ik wist niet dat dit mij zou overkomen. Dit was mijn grootste angst en toch overkwam het mij. Ik ga God vragen waarom ik, waarom mijn kleine meid? Ik weet dat we dat niet moeten denken, maar dit blijf ik hem altijd vragen.

Ik heb meer antwoorden nodig. JA, DE VACCINATIES HEBBEN HAAR VERMOORD, MIJN BABYMEISJE. Ze gaan me gewoon niet zeggen dat ze niet weten waarom ze is overleden, er moet een reden zijn waarom mijn baby heenging, het is gewoon bizar dat ze haar vaccinatie kreeg op 20 april (Hepatitis B). Vervolgens sliep ze de hele dag, ik ben een paar keer wakker geworden, en de volgende dag begon ze te schreeuwen alsof iemand haar pijn deed.

Ze had veel diarree, het hield nooit op, en de week voordat ze overleed werd het geschreeuw steeds luider. Ze wilde haar fles niet, ze wilde steeds dat ik haar vasthield, haar poep werd rood en haar maag deed pijn. Toen de dag erna om 22.20 uur stopte ze niet meer met schreeuwen, toen ik haar neerlag om te slapen was ze in orde, daarna controleerde ik haar om 3 uur ‘s nachts. Toen was ze ook in orde, en om 5.30 uur ‘s ochtends controleerde ik haar opnieuw en daar lag ze KOUD.

Ik begon te schreeuwen en mijn moeder kwam naar binnen rennen, ze pakte haar en hebben haar naar het ziekenhuis gebracht. Ik was slechts 2 minuten verwijderd van het ziekenhuis, ze namen haar van ons mee, en 30 minuten later kwamen de dokter en de verpleegsters en vertelden me dat ze het niet heeft gered.

Er kloppen dingen niet, deze dokters hebben mijn baby vermoord. En vertel me alsjeblieft niet dat de vaccinaties niet de oorzaak zijn , want ja the f#ck dat doen ze. Doe je onderzoek naar deze vaccinaties, ze geven verschillende baby’s andere soorten merken vaccinaties. Ik dacht dat deze artsen hier waren om onze kinderen te beschermen. NEE ZE ZIJN ER HIER OM HEN TE DODEN, net zoals ze hier zijn om ons te vermoorden. Mijn dochtertje verdiende dit niet. Ik ook niet en mijn familie niet, we hebben het ook allemaal zo heftig nu, en mijn hart is zo zwaar.

Elke avond als ik thuiskom waar mijn baby haar laatste adem heeft uigeblazen op mijn bed, jullie zullen niet weten hoe moeilijk dat is voor mij, waar ik mijn hoofd neerleg, deze pijn is zo anders dat ik dit niemand wens nu weet ik hoe het voelt om je kind te verliezen. Het is zwaar om definitief je kind te begraven, wetende dat ze nooit zal terugkomen.

Geschreven door de moeder Jula.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail