Ex-Vaxx verhalen

EX-VAXX VERHAAL #8 “HET VOELDE ALSOF HAAR LEVEN ERUIT GETROKKEN WERD”

Lees het verhaal van moeder Jinthe:

In 2019 hebben wij persoonlijk mee moeten maken dat ons eigen kindje bijna stierf na een vaccin toegediend te krijgen. Het ging om het middel Prevenar, wat nieuw in het vaccinatieprogramma was toegevoegd op dat moment, het zou tegen de pneumokokken zijn.

Onze dochter was enkele maanden oud, was geheel gezond en direct na de vaccinatie werd ze binnen 24 uur heel ziek. Op een gegeven moment voelde ze aan alsof het leven eruit getrokken werd, ze zakte weg en was zo slap geworden dat ik dacht dat ze al dood was. Bij het consultatiebureau diende ik een klacht in en zij zouden ook de klacht doorgeven aan het RIVM. Er belde een jonge man op om de klacht te bespreken. Ik heb zelf ervaren hoe het RIVM dan handelt en mij behandelde alsof ik niet goed wijs was om een klacht in te dienen.

“mevrouw u bent gewoon een bezorgde moeder. De vaccins worden goed onderzocht, daar kan je natuurlijk niet ziek van worden. Uw klacht wordt niet als officieel gezien, we nemen hem niet op in het dossier.” Alsof hij een script van papier oplas, zo klonk het en ik vrees dat het ook echt zo was. Hoe vaak moest deze man dit soort gesprekjes op deze manier voeren, dat er een speciaal script voor moest komen????

Twee weken na mijn aangifte bleken 3 kinderen na toediening van datzelfde vaccin gestorven te zijn. Waarop ik weer aan de bel trok om mijn klacht alsnog door te geven, toen dacht ik nog dat ze dat wel belangrijk zouden vinden. Ondertussen weet ik wel beter, het RIVM wil ons verhaal niet naar buiten brengen, ze willen de schijn van veiligheid bewaren!!!

Het RIVM zei ook hier dat dit overlijden van 3 kinderen opmerkelijk was, maar dat het nooit aan het vaccin gelegen kon hebben. Mijn diepste gevoel zegt van wel. Het vaccin wordt niet meer gegeven! Dat zegt toch genoeg? Maar het vaccin kón wel zomaar op de markt komen. Net als straks met het nieuwe Coronavaccin? Is het veilig? Dat kan niemand garanderen!

De communicatie speelt ook een belangrijke rol in mijn kijk op deze instantie…. oordeel zelf als je deze berichten leest: https://www.google.nl/amp/s/www.nu.nl/algemeen/2116933/drie-babys-overleden-na-inenting.amp

https://www.rivm.nl/nieuws/pneumokokkenvaccin-uit-voorzorg-niet-gebruikt

Onze dochter werd anders, ze had woedeaanvallen, was emotioneel totaal uit balans. Jaren hebben we nodig gehad om haar liefdevol terug te begeleiden naar stabiliteit en rust. Ze heeft diverse gevoeligheden voor voedsel, als ze ziek is, verdraagt ze geneesmiddelen niet meer, antibiotica hebben haar ooit weer totaal uit balans gebracht met enorme overgevoeligheidsreacties, het blijft zoeken.

Vaccineren doen we niet meer, ook niet bij onze oudste dochter. Het hele systeem van het RIVM draagt voor mij bij aan een grote mate van onbetrouwbaarheid als ze klachten niet eens eerlijk opnemen. Ons gezin heeft een hele moeilijke tijd overwonnen, maar je voelt je leven lang een soort angst en diep verdriet over wat je is overkomen. Daar kan je nergens mee terecht.

In mijn werk als spiritueel coach spreek ik veel ouders met vaccinatieschade en het leed, het legt echt een enorme druk op gezinnen, je kan er niet over praten, voelt je niet begrepen en al helemaal niet erkend. Daarom schrijven wij als ouders ons verhaal, zodat jij er je voordeel mee kan doen. En ook voor ons is het helend om eindelijk in alle openheid ons verhaal te kunnen delen.

Noot: De inhoudsstoffen van prevenar zijn gevaarlijk. Los van de 13 verschillende pneumokkenpolysaccharide serotypen, natriumchloride en barnsteenzuur die in jonge kinderen gespoten worden, worden er ook stoffen zoals aluminium, aluminiumfosfaat en polysorbaat 80 ingespoten.

Polysorbaat 80 wordt gebruikt om de bloed-hersenbarrière te openen. Dit roept ernstige bezorgdheid op over het gebruik van polysorbaat 80 in combinatie met andere reactieve ingrediënten van het vaccin, die de mogelijkheid hebben om de hersenen te beschadigen, zoals bijvoorbeeld het toxische aluminium. Er is een wereld van verschil tussen het inspuiten of het via de mond toegediend krijgen van alumium en polysorbaat 80. En er is nooit onderzoek gedaan naar de veiligheid van verschillende soorten verbindingen en de reacties die daaruit voortkomen.

De bloed-hersenbarrière is een barrière die de hersenen van de bloedsomloop scheidt en die het centrale zenuwstelsel beschermt tegen schadelijke chemicaliën en andere toxines. De bloed-hersenbarrière is bijzonder zwak en wordt gemakkelijker doorgdrongen tijdens de kindertijd en op hoge leeftijd. Daarom is de zorg groot dat polysorbaat 80 in vaccins de opname van andere toxische ingrediënten, zoals metalen, in de hersenen mogelijk maakt. De hersenen worden blootgesteld aan chemicaliën zoals aluminium.

Dr. Palevsky stelt enkele cruciale vragen, o.a.of Polysorbaat 80 negatieve effecten heeft op de hersenen en of het mogelijk is dat het via vaccinatie toxische beschadigingen van de hersenen bewerkstelligt. “Welke virale, bacteriële, gist, zware metalen of andere vaccinbevattende ingrediënten moeten in de hersenen van onze kinderen terechtkomen? Horen ze bij de hersenen? Is dat een deel van de benodigde immuunrespons om onze kinderen tegen ziekten te beschermen? Gaan vacciningredienten met behulp van Polysorbaat-80 over de bloed-hersenbarrière? Zo ja, zijn er complicaties als gevolg van het feit dat ze in de hersenen van onze kinderen zitten?”

Onderzoek heeft aangetoond dat Polysorbaat 80 kan leiden tot onvruchtbaarheid bij ratten. Een studie gepubliceerd in het Journal of Food and Chemical Toxicology ontdekte dat Tween80 (andere naam voor Polysorbaat 80) de veroudering versnelde, de oestruscyclus verlengde, het gewicht van de baarmoeder en de eierstokken deed afnemen en schade veroorzaakte aan de omhulling van de baarmoeder, een aanwijzing voor chronische oestrogene stimulatie.

Verdere bezorgdheid bestaat over de effecten van Polysorbaat 80 op het voortplantingssysteem. Een artikel gepubliceerd op Infertility.Suite101 com, studie gepubliceerd in het tijdschrift Annals of Allergy, Asthma and Immunology in 2005, verbindt polysorbaat 80 met niet-immunologische anafylactoïde reacties, of anafylactoïde shock, en uiteindelijk met de dood door deze reactie, waaronder een zwangere vrouw die een infuus met multivitamines ontving dat Polysorbaat 80 bevatte.

De eierstokken van de ratten waren ook beschadigd, met degeneratieve follikels en geen corpora lutea (een massa van progesteron-uitscheidend endocrien weefsel dat zich direct na de ovulatie vormt). Dergelijke ernstige misvormingen van de eierstok kunnen leiden tot onvruchtbaarheid.

Door het aandeel aluminiumzouten kunnen de moleculen van polysorbaat 80 al voorafgaande aan de injectie worden vervormd, waardoor het lichaam reeds op de entlocatie te maken krijgt met binnenkomende onnatuurlijke stoffen die meteen als antigeen worden aangevallen en dan daarom leiden tot een flinke reactie met bloeduitstortingen. Normaliter vind de lichamelijke immuunrespons op de virale antigenen pas plaats in het lichaam zelf.”

Polysorbaat 80 wordt gebruikt in onderzoek om de doorlaatbaarheid van de bloed-hersenbarrière
te vergroten – geen goede zaak wanneer je het hebt over baby’s van wie de bloed-hersenbarrièreal niet volledig ondoordringbaar is.

Uit nieuw onderzoek op muizen blijkt dat polysorbaat 80, ontstekingen van de darmen kan veroorzaken die tot darmkanker kunnen leiden. Dit stofje zit o.a. in ijsjes, oogdruppels, antivries, medicijnen en vaccins. Plus een wetenschappelijke studie uit 2015 van onderzoekers van 3 universiteiten die verbanden legden tussen emulgatoren als polysorbaat 80 en verergering van klachten als collitis, metabool syndroom en obesitas.

Informeer je, voordat je vaccineert!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail