Algemeen

KANKER EPIDEMIE BIJ GEVACCINEERDE MEISJES

De feiten zijn nu onontkoombaar, de HPV vaccinatie Gardasil is moord! De gegevens over kanker van de Australische regering tonen de dramatische toename van baarmoederhalskanker bij vrouwen die met het Gardasil vaccin zijn gevaccineerd toen ze nog jonge meiden waren. Het bedrijf Merck brengt Gardasil op de markt als een profylactisch vaccin tegen baarmoederhalskanker.

De wereldwijde pers heeft de beweringen van de uitvinder van het Gardasil-vaccin, Ian Fraser (die miljoenen in royaltybetalingen van Gardasil ontvangt) op grote schaal geciteerd en gecrediteerd dat Gardasil op het punt staat om baarmoederhalskanker in Australië uit te roeien. De officiële gegevens vertellen anders dan het bedrog van Fraser.

Overheidsaantallen tonen een kankerstijging van 16% bij 25-jarigen, een toename van 28% in 30 jaar, 13 jaar na de vaccinatie. Het percentage van 30-jarigen steeg van 5,4% per 100.000 naar 6,9% /per 100.000.
De ratio van de 25-jarigen steeg van 3,2 naar 3,7 per 100.000. De gegevens staan ​​op deze website:
https://www.aihw.gov.au/reports/cancer/cancer-data-in-australia/contents/cancer-summary-data-visualisation

Ondertussen nemen de sterfgevallen bij oudere vrouwen (niet-gevaccineerd) af als gevolg van succesvolle vroege Pap-screening.

Dit wijst op het vaccin als de duidelijke boosdoener – oftewel:
1) vaccinfalen,
2) vermindering in Pap-screening,
3) type vervanging (de 9 HPV-stammen waarop het vaccin zich richt worden vervangen door meer virulente stammen) of van
4) pathogene priming (respons van pathogenen op het immuunsysteem)

Fraser verwerpt ook de verhalen van tienduizenden meisjes wereldwijd die Gardasil de schuld geven van hun catastrofale auto-immuunziekten. ‘Die meisjes zouden zoiezo deze auto-immuunziekten hebben opgelopen.’

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail