Ex-Vaxx verhalen

Kind van model en top-ondernemer Tamara Elbaz heeft vaccinschade na verplicht vaccin

Door verplichte vaccinatie is Alexander opgenomen in het ziekenhuis

Mijn zoon kreeg onlangs zijn 1e vaccinatie. Het betrof hier een polio-prik, welke verplicht is in België. Op voorhand had ik wat research gedaan, en ik was talloze berichten tegen gekomen over kindjes die reageerden op de toegediende stoffen in de vorm van stuipen, epilepsie, aangewakkerd autisme, en zelfs overlijden.

Ik had er dus al een slecht gevoel bij, maar door het weigeren van deze prik kan je in België in de gevangenis terecht komen, en dat leek me niet echt wat voor mij. Verder leek het me ook wel eens goed om een keer de goede vrede te bewaren. 🤣 Nadien kwam mijn grootste nachtmerrie uit. Na de vaccinatie lag Alexander als een plankje met schuim op zijn mond in dus een stuip op tafel, en is hij daarom afgelopen week 24 uur ter observatie in het ziekenhuis opgenomen. Artsen gooien het op reflux, echter ben ik niet van gisteren en weet reflux dus echt wel te onderscheiden van een stuip.

Wat mij bevreemd is dat de artsen van het ziekenhuis bleven #ontkennen, en Alexander zogenaamd de enige baby was met deze reactie. Er zijn inmiddels tig platformen die allemaal dit soort casussen behandelen, hoezo houden de medici zich van de domme? Door alle reuring die er is, hoe deze wordt genegeerd door de staat en door kinderartsen, bezorgde ouders worden afgedaan als waanzinnigen en dat er geen nader onderzoek wordt gedaan, dat is voor mij een addertje onder het gras. Vaccinaties zijn dus gewoon een verdienmodel, doodeng als je er bij stil staat.

In hoeverre kan je kind nog besmet worden door ziekten die al tientallen jaren niet meer voorkomen in Europa? We laten onze kinderen maar van alles inspuiten, zonder verder onderzoek te doen wat ze precies toegediend krijgen. We gaan er maar van uit dat de overheid het goed bedoeld, maar is dat wel zo? Tegen de tijd dat je kindje naar school gaat, is er sprake van 32 (!) toegediende vaccinaties. En zelfs met het toedienen van al deze vaccins kan je kindje alsnog besmet worden, er is namelijk nooit 100 % immuniteit.

Ben je benieuwd hoe het is afgelopen? Check dan mijn nieuwe Vlog, deze staat woensdag 15/7 om 20.00 online 🙏. https://m.youtube.com/channel/UCIRqZWsKcNTOiq3wcIr4M0A

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail