Algemeen

Meisje geeft spreekbeurt over niet-vaccineren

Mijn dochter was gisteren vergeten te melden dat ze weer eens Jeugdjournaal had gekeken op school. Daarin hadden ze het over “Fake News” met betrekking tot vaccinaties. Ook was er een onderwerp over de HPV vaccinatie. Ze krijgt natuurlijk ook wel èèn en ander mee van huis uit, en beseft hoe het spel gespeeld wordt. En dat er een informatie-oorlog gaande is. Je weet wel, het grootste wapen van de onderdrukker is de geest van de onderdrukten.

Ze wilde ook graag onderwerpen aansnijden, en haar klasgenootjes vertellen dat er andere kanten van de medaille zijn die niet op programma’s zoals Jeugdjournaal en Nieuwsbegrip komen, die zij op school onderwezen krijgt. Ik moest toen gelijk denken aan de dochter van Jeno Hoogakker. Haar kanjer had een spreekbeurt in haar klas over de gevaren van vaccineren en vaccinvrij opgegroeid worden. Deze liet ik aan haar zien.

Zie hier wat haar moeder te vertellen heeft:

●”Trots op mijn dochter Noömi 😍
Ze gaat vandaag haar presentatie geven over vaccineren en vaccinvrij opgroeien.
Om eerlijk te zijn heb ik gepoogd dit uit haar hoofd te praten. De hetze naar ongevaccineerde kinderen in de media is zo enorm, ze zit in stamgroep 7/8 en is 10 jaartjes jong.
Mijn moedergevoel wilde haar beschermen voor kritiek, waarom zou ze de keuze van haar ouders moeten ” verdedigen “. Mijn lieve meisje heeft haar moeders advies gewoon genegeerd en op school doorgegeven dat ze haar presentatie ging geven over vaccineren en vaccinvrij opgroeien…”

“Mam vaccineren is gevaarlijk, ik wil mijn presentatie gewoon over vaccineren doen”
Mijn kleine rebel ❤, Kinderen zijn de toekomst! …”●

Ik zag bij mijn dochter een grijns op haar gezicht, toen ze zag dat meer kinderen dit deden. Ze zegt: “Cool pap, ik ga dit ook doen!” Ik zei: “Zou je het vervelend vinden als je dan anders aangekeken zou kunnen worden, je bent namelijk wel het enige ongevaccineerde kind van de school?” Ze zei: “Misschien wel, maar als ik het nu alvast doe, ben ik later minder bang als ik het vaker zou doen”.

Zie hier de presentatie van Noömi:

https://drive.google.com/file/d/1kuaMKXqwhlpvLgm3fGO5E8gnqaf3rb7t/view

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail