Algemeen

Minder dan 1% van bijwerkingen vaccins worden gerapporteerd!

Gelukkig zijn er goede onderzoeken die de vinger op de zere plek leggen. In dit Amerikaanse rapport van The Harvard Pilgrim Health Care zouden er naar schatting in 2020 4.4 miljoen niet-gemelde schades door vaccinaties zijn. Minder dan 1% wordt daadwerkelijk gemeld. Er zijn slechts 672.359 vaccinletsels gemeld. Het letsel door vaccins ligt 5 keer hoger dan in 1998. Dat houdt in dat tegen het einde van de dag er rond de 122 nieuwe meldingen bijkomen. En dat is dus nog een schijn van het werkelijke aantal.

Ik heb in de afgelopen dagen wederom vele ouders gesproken met vaccinbeschadigde kinderen. Daarbij zaten er een aantal die direct aanklopten bij het RIVM en het Lareb, nadat ze vaccinschade ondervonden. Allemaal kregen ze hetzelfde antwoord; “maak je niet druk, het heeft niets met de vaccinaties te maken, geef ze een paracetamol.” Klachten worden niet geregistreerd en ouders worden gewoon weggestuurd. Zelfs als hun kinderen bijna dood liggen te gaan.

Het is echt onmenselijk hoe het RIVM en het Lareb te werk gaan. Ze voeren de druk op om te vaccineren, maar als er complicaties ontstaan dan duiken deze instanties onmiddelijk weg, en volgen ze hetzelfde script. Hierop aansluitend is het interessant om het rapport van “The Harvard Pilgrim Study” te lezen. Deze hadden zij aan het U.S. Department of Health and Human services geleverd. Hierin staat het volgende:

Bijwerkingen van medicijnen en vaccins komen vaak voor, maar worden niet gerapporteerd. Hoewel 25% van de patiënten met ambulante zorg een bijwerking met geneesmiddelen ervaart, wordt minder dan 0,3% van alle bijwerkingen en 1-13% van de ernstige voorvallen gemeld aan de Food and Drug Administration (FDA).

"Evenzo wordt minder dan 1% van de bijwerkingen van vaccins gerapporteerd. Lage rapportagepercentages voorkomen of vertragen de identificatie van 'problematische' geneesmiddelen en vaccins die de volksgezondheid in gevaar brengen."Lees hier het hele rapport van de Harvard Pilgrim Health Care.

Los van de schade die niet gemeld wordt, worden er meestal ook geen gemelde schades opgenomen. Zo krijgen wij dus nooit geen transparant overzicht, en zien wij de daadwerkelijke contouren van vaccinschade dus niet. Het is groots, heel erg monsterlijk groots, wereldwijd.

geschreven door: Ramon Walter

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail