Algemeen

Onderzoek DNA in vaccins en autisme

Helen Ratajczak, de voormalig voorzitter van een medisch onderzoeksbureau, en winnaar van de prijs voor professional van het jaar 2018 in de gezondheidszorgtherapie, maakt zich zorgen over het injecteren van menselijk DNA in een ander mens en hoe dat verband houdt met autisme.

Ze benadrukt dat het kwik-vrije BMR-vaccin in 1979 op de markt kwam, maar pas in 1983 werd dat het enige beschikbare vaccin(ook in Nederland).

DR. Helen Ratajczak merkt op:

“Het autisme in de Verenigde Staten nam tussen 1983 en 1990 dramatisch toe, van 4–5 op 10.000 naar 1/500. In 1988 werden twee doses BMR aanbevolen om die personen te immuniseren die niet op de eerste injectie reageerden. Een piek van incidentie van autisme ging gepaard met de toevoeging van de tweede dosis MMR II. ”

Ze vervolgt:

“[…] Verenigd Koninkrijk, dat een dramatische toename van de prevalentie van autisme rapporteerde tot 1 op 64 […]. […]. Het is belangrijk op te merken dat, in tegenstelling tot de vorige BMR, de rodehond-component van MMR II werd gepproduceerd in een menselijke cellijn die is afgeleid van embryonaal longweefsel (Merck and Co., Inc., 2010). “

Er wordt gesuggereerd dat het BMR-vaccin het vermogen heeft om #diabetes type 1 te veroorzaken. Hierover zijn verschillende onderzoeken gepubliceerd. Het is geen peer-reviewed onderzoek, maar een technisch rapport op researchgate. Het rapport merkt op dat naast de mazelen, bof en rodehond levende virussen, de belangrijkste eiwitten in het vaccin afkomstig zijn uit de kippenembryocelcultuur. Het merkt ook een hoge correlatie op tussen de kippeneiwitten in het vaccin en #diabetes type 1.

⚡Hoe kan dit?

Zowel dierlijke als menselijke cellen bevatten een eiwit dat glutamaatdecarboxylase (GAD) wordt genoemd. Dit is een eiwit dat geassocieerd wordt met diabetes type 1. Van de kippeneiwitten (uit kippenembryocellen) in het BMR-vaccin is aangetoond dat ze antilichamen tegen GAD65 en GAD67 bij kippen aanmaken. Het antillichaam GAD65 van kip en mens zijn voor 95% identiek. Het antillichaam GAD65 van de kip is vervolgens aangetoond dat deze een kruisreactie vertoont met het menselijke GAD65, wat diabetes type 1 veroorzaakt.

(De cijfers 65 en 67 geven de moleculaire massa van het eiwit weer). Omdat dit rapport geen gepubliceerd onderzoeksartikel is, kunnen we de daarin gebruikte referenties bestudeerd en vastgesteld dat ze afkomstig waren van betrouwbare bronnen.

Zoals velen van jullie misschien weten, is diabetes direct gerelateerd aan bètacellen die in onze alvleesklier worden geproduceerd.

“De identificatie van β-celproteïnen als autoantigenen is misschien wel het bepalende moment voor diabetes type 1 als ziekte, omdat dat het eerste bewijs was dat de ziekte geplaatst werd in de pathogenetische categorie van auto-immuniteit.”

Het vaccin bevat dus mogelijk geen aluminium of kwik, maar het lijkt zoveel andere ingrediënten te hebben dat het geen van deze metalen nodig heeft om ernstige effecten bij zuigelingen of kinderen te veroorzaken.

Misschien wel èèn de meest zorgwekkende bekende stoffen in het BMR-vaccin is glutamaat en MMR II lijkt er veel van te hebben. Andere ingrediënten zijn onder meer levende virussen die zijn gekweekt op kweek die gelatine bevat. Gelatine wordt gemaakt van de botten en bindweefsel van boerderijdieren.

Naast het schadelijke effect op de shikimaat route, heeft glyfosaat nog andere kwaliteiten die mogelijk verontreinigingen in het vaccin kunnen brengen die volledig onvoorzien zijn en hoogstwaarschijnlijk nooit op hun aanwezigheid zijn getest.

In 2017 hebben wetenschappers verschillende vaccins getest op deeltjes die nooit in de vaccins zouden zitten. Ze testten drie verschillende MMR-vaccins, zoals hieronder beschreven.

💢Priorix vervaardigd door GlaxoSmithKline (GSK), uit Italië. Onder de gevonden deeltjes bevonden zich tungsten, nikkel en ijzer.

💢M-M-R vaxPro, vervaardigd door Sanofi Pasteur MSD, uit Frankrijk. Enkele van de gevonden deeltjes waren roestvrij staal, platina, zilver, bismut, ijzer en chroom.

💢Morupar, vervaardigd door het huidige Novartis in Italië, was het laatste BMR-vaccin dat ze testten. In dit vaccin zijn geen deeltjes gevonden.

Een verklaring voor de aanwezigheid van deze metalen kan zijn dat #glyfosaat zeer efficiënt is in het extraheren van metalen. Dus als tijdens de productiefase een van de apparaten dit soort deeltjes bevat, is het zeer goed mogelijk dat het glyfosaat, ze in het vaccin kan sturen. Het is belangrijk om hier op te merken dat het MMR II-vaccin geen deel uitmaakte van hun onderzoek. We weten niet welke deeltjes, of eventueel, het bevat.

⚡Terug naar autisme

Het artikel in de Journal of Immunotoxicology heeft als titel ‘Theoretische aspecten van autisme: oorzaken – een overzicht’. Ratajczak deed waar niemand anders blijkbaar de moeite in heeft genomen: ze herzag de hoeveelheid gepubliceerde wetenschap, sinds autisme voor het eerst werd beschreven in 1943. Niet slechts één theorie die wordt gesuggereerd zoals onderzoek naar de rol van BMR-vaccins of het kwikconserveermiddel thimerosal; maar allemaal.

Ratajczak’s artikel stelt gedeeltelijk dat “gedocumenteerde oorzaken van autisme zijn onder meer genetische mutaties en / of afbraak, virale infecties en hersenschade na vaccinatis. Daarom is autisme het resultaat van genetische defecten en / of ontsteking van de hersenen. “

Ratajczak kijkt ook naar een factor die niet veel is besproken: Menselijk DNA in vaccins. Dat klopt, menselijk DNA. Ratajczak meldt dat rond dezelfde tijd dat vaccinproducenten de meeste kwik uit de meeste vaccins haalden (met uitzondering van griepprikken die nog steeds veel kwik bevatten), ze begonnen zij met het maken van vaccins met menselijk embryonaal weefsel. Ratajczak zegt dat menselijk weefsel momenteel wordt gebruikt in 23 vaccins. Ze bespreekt de toename van autisme die overeenkomt met de introductie van menselijk DNA in het BMR-vaccin, en suggereert dat deze twee met elkaar in verband kunnen worden gebracht. Ratajczak zegt ook dat er in 1995 een extra verhoogde piek in autisme optrad toen het waterpokkenvaccin werd gekweekt in menselijk embryonaal weefsel.

⚡Hoe kan menselijk DNA voor hersenschade zorgen

Ratajczak zegt:

“Omdat er menselijk DNA in de vaccinaties zitten, en de ontvangers ook mensen zijn, is er een probleem met de homologe recombinatie. Het DNA wordt samengevoegd met het DNA van de persoon. Waar komt dat het meest tot uiting? In de neuronen van de hersenen. Nu heb je een lichaam dat de eigen hersencellen doodt, en er is een voortdurende ontsteking. Het houdt niet op, het gaat door het door, gedurende het hele leven van dat individu.”

Een aantal onafhankelijke wetenschappers hebben gezegd dat ze zijn onderworpen aan georkestreerde campagnes om ze in diskrediet te brengen, toen hun onderzoek de veiligheid van vaccins aan het licht bracht, vooral als het ging over autisme. Op de vraag hoe Ratajczak deze controversiële onderwerpen ging onderzoeken vertelde ze dat ze tijdens haar werk in de farmaceutische industrie jarenlang beperkt was tot wat ze mocht publiceren. ‘Ik ben nu met pensioen’. Ratajczak is het ermee eens dat niemand heeft bewezen dat DNA autisme veroorzaakt; maar beweert dat niemand het tegendeel heeft aangetoond, en wetenschappelijk is de zaak nog steeds open.

Lees hier het onderzoek: https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.3109/1547691X.2010.545086?needAccess=true#aHR0cHM6Ly93d3cudGFuZGZvbmxpbmUuY29tL2RvaS9wZGYvMTAuMzEwOS8xNTQ3NjkxWC4yMDEwLjU0NTA4Nj9uZWVkQWNjZXNzPXRydWVAQEAw

Geschreven door:Ramon Walter

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail