Algemeen

Overheid erkent dat er geen veiligheidsstudies bestaan

Een rechtzaak in 2018 bevestigd dat er geen veiligheidsstudies naar vaccins worden gedaan, wanneer kunnen wij miljoenenclaims indienen? Je zou denken dat na de bevestiging van 2018 er wel verandering is gekomen, maar in plaats daarvan is de oorlog tegen kritische denkers op vaccinaties, en de vaccinschade alleen maar toegenomen.

Al meer dan 30 jaar zijn er geen veiligheidsstudies, zit je dan lekker mee, nu snap ik wel waarom velen zo heftig reageren op de BMR vaccinatie die wij gebruiken net als de Amerikanen en vanaf 1987 op de markt is, ook in Nederland. Je weet wel gekweekt op cellijnen van een meisje, de WI-38. Is het doorcultiveren van cellijnen na al die jaren veilig? Geen idee, er wordt geen onderzoek naar gedaan. Alleen het bedrijf Corvelva heeft dit gedaan en vond volledige DNA samples in vaccins, zo ook 560+ kankergenen.

In 2018 is er een rechtzaak aangespannen naar de vaccinveiligheid. Deze rechtzaak had de bedoeling om te bevestigen of het Amerikaanse Ministerie van Volkshezondheid en Sociale Zaken al dan niet had voldaan aan de vereisten zoals in het onderstaande document beschreven.

De vereisten zijn namelijk:

⚡1: Het bevorderen van vaccins voor kinderen die leiden tot minder ernstige bijwerkingen dan vaccins die voor 22 december 1987 op de markt zijn gekomen, en de verfijning van dergelijke vaccins bevorderen.

⚡2: Verbeteringen aanbrengen of verzekeren, en anderszins de autoriteiten van het ministerie gebruiken met betrekking tot de vergunningverlening, fabricage, verwerking, testen, etikettering, waarschuwing, gebruiksinstructies, distributie, opslag, administratie,veldbewaking, melding van bijwerkingen en terugroeping van reactogene batches of partijen van vaccins en onderzoek naar vaccins om de risico’s van bijwerkingen op vaccins te verminderen.

Volgens de richtlijnen is de overheid binnenin een periode van 2 jaar na 22 december 1987 en in een periodiek erna verplicht een verslag uit te brengen waarin een beschrijving staat van de maatregelen die zijn genomen die overeenkomstig zijn met de bovenstaande 2 punten.

Het ICAN- een organisatie die zich hard maakt voor vaccinveiligheid en geïnformeerde toestemming- heeft om een ​​van de volgende verzoeken verzocht:
💢1) documenten of rapporten waaruit blijkt dat het werk volgens de opdracht is voltooid,
💢2) een geloofwaardige reactie waarin wordt uiteengezet waarom de documenten niet kunnen worden vrijgegeven, of
💢3) een verklaring dat het werk nooit is voltooid.

In de uitspraak wordt bevestigd dat het Amerikaanse Ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zaken niet juist heeft gehandeld in haar taken met betrekking tot vaccinveiligheid. Ze hebben de afgelopen 30 jaar geen halfjaarlijkse verslagen ingediend.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail