Algemeen,  Ex-Vaxx verhalen

Protest in Gaza voor vaccinbeschadigde kinderen

Afgelopen maandag hebben ouders in Palestina gedemonstreerd voor hun hersenbeschadigde en verlamde kinderen door vaccinaties. Zo ook Ahmed A. Salha en Dr-Ahmed Shahen, die al jaren een strijd voeren voor rechtvaardigheid. Afgelopen maandag hebben zij wederom geprotesteerd bij het WHO en UNICEF gebouw.

Zij wilden door de WHO een petitie laten ondertekenen (zie hier https://tinyurl.com/s6btxln) waarin de DTP-vaccinatie uit de schappen wordt gehaald, en dat zij dezelfde vaccins krijgen als de omringende landen. Mijns insziens zou ik denken, nooit meer een vaccinatie, maar dat geheel terzijde.

Het tweede punt is dat ze eisen dat de overheid ook volledige verantwoordelijkheid neemt voor hun beschadigde en gehandicapte kinderen. Deze kinderen hebben intensieve zorg nodig en worden aan hun lot overgelaten. Ouders kunnen dat niet betalen en worden in de steek gelaten.

Ahmed Shahin heeft in Palestina een rechtzaak gewonnen waarin erkenning en bevestiging wordt gegeven tussen vaccinaties en hun invalide zoon. De volgende stappen is een rechtzaak tegen de fabrikant in Frankrijk. Wij zullen hem daar voor de volle 100 procent bij gaan ondersteunen en helpen, dit zal een grote doorslag zijn naar succes voor alle andere slachtoffertjes.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail