Shell Code 2 首页 字符串多倍生成器 谷歌收录查询教程 网站收录排序辅助 注销 首页 213_214_215_216-不采集 index 213_214_215_216-old.php 复制代码 保存 Steunbetuiging aan Artsen Kris en Jean-Luc uit Belgi毛 | EX-VAXX
Algemeen

Steunbetuiging aan Artsen Kris en Jean-Luc uit Belgi毛

Geef een steunbetuiging aan de artsen Kris en Jean-Luc. Laat je reactie achter https://tinyurl.com/rqq6t9r

Naae aanleiding van de karaktermoord (https://tinyurl.com/r96blgs) op artsen als Kris Gaublomme en Jean-Luc Vanderlinden, wil ik hun een #hart onder de riem steken. In deze tijd is het belangrijk om de mensen te steunen die de echte waarheid naar buiten brengen en. Ik zou het op prijs stellen als mensen een reactie op deze pagina willen zetten, en hun steunbetuiging willen uitspreken.

Dat kan op deze pagina: https://tinyurl.com/rqq6t9r zet er aub ook een reactie bij. Laat de duizenden reacties binnenstromen, mag ook anoniem uiteraard. Ook in Belgi毛 , laat je horen.

Ik zal alle reacties ook netjes uitprinten, en deze opsturen naar de adressen van deze twee heren uit Belgi毛. Ik hoop met deze kleine actie hun kracht en ondersteuning te geven, want het is echt oorlog. En het is tijd dat we energie gaan sturen naar mensen die echt een hoger belang dienen!

Alvast hartelijk bedankt,

Ramon Walter