Algemeen

STUDIE GEVACCINEERD VS. NIET-GEVACCINEERD

Onderzocht, geanalyseerd en bevestigd: #Niet-#gevaccineerde kinderen zijn echt gezonder dan gevaccineerden. De nieuwe onderzoeksstudie verduidelijkt de gezondheidsresultaten bij gevaccineerde versus niet-gevaccineerde kinderen, zie hier: https://tinyurl.com/ybc7z583

Een nieuwe peer-reviewed studie in het tijdschrift SAGE Open Medicine beschrijft de gezondheidsresultaten van gevaccineerde versus niet-gevaccineerde kinderen uit drie pediatrische praktijken (kindergeneeskunde) in de Verenigde Staten, en concludeert dat niet-gevaccineerde kinderen betere gezondheidsresultaten hebben dan hun gevaccineerde leeftijdsgenoten.

Bij niet-gevaccineerde kinderen wordt minder vaak de diagnose ontwikkelingsachterstand, asthma, oorinfecties en maagdarmstoornissen geconstateerd. De kinderen in deze studie werden continu gevolgd vanaf de geboorte, gedurende minimaal 3 jaar. De studie is gebaseerd op medische dossiers van meer dan 2000 kinderen die deelnamen aan drie pediatrische praktijken en geboren waren tussen november 2005 en juni 2015.

De vaccinatiestatus werd bepaald op basis van vaccinaties die vóór het eerste levensjaar waren gegeven, dat leverde een resultaat van 30.9% in de niet-gevaccineerde groep op. De resultaten tonen aan dat vaccinaties die gegeven zijn vóór de eenjarige leeftijd, leidde tot een significant verhoogde kans op medische diagnoses zoals ontwikkelingsachterstanden, asthma en oorinfecties bij deze kinderen.

In een afzonderlijke analyse, gebaseerd op het aantal vaccins dat op de leeftijd van één jaar werd ontvangen, werd bij kinderen die meer vaccins kregen vaker de diagnose maagdarmstoornissen gesteld dan bij diegene die binnen hetzelfde tijdsbestek geen vaccins toegediend kregen.

In temporele analyses vertoonden kinderen die vóór zes maanden waren gevaccineerd significante risico’s van elk van de onderzochte aandoeningen in vergelijking met de niet-gevaccineerde kinderen in hetzelfde tijdsbestek.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail