Algemeen,  Ex-Vaxx verhalen

EX-VAXX VERHAAL #1 IZAAK IN COMA EN INVALIDE NA DE DKTP-VACCINATIE


Op 6 Mei 1984 werd mijn zoon,Izaak Langendorff, op tijd en zeer gewenst geboren,met een hoge score. Thuis in het bijzijn van zijn vader, 11-jarig broertje en 14- jarige zus, uit mijn eerste huwelijk. Alle 3 de kinderen thuis geboren, daar ik zeer snel werp, vanaf de eerste wee tot uitdrijving ongeveer 4 uren. Zo gelukkig met mijn prachtige new-born in augustus, de 23e liet ik Izaak inenten, gezond,geen koorts, geen verkoudheid.

De 24e Augustus werd ik pas wakker om 7.00 uur ,een uitzondering, daar Izaak meestal al om 6.30 uur zijn borstvoeding wilde. Ik naar zijn kamertje, deur altijd open,vond ik Izaak blauw liggend. Ik dacht aan wiegendood, nee Izaak ademde nog.Direct naar het ziekenhuis bij mij op de hoek, spoed spoed! Heel veel kinderartsen erbij, testen! Izaak had een hyper thermine majeure van bijna 42 graden en viel in een coma, ik woon in Utrecht en het WKZ was dus bij mij om de hoek.

Uit de tests bleek dat Izaak verkeerd op de K injectie en de DKTP had gereageerd. Gelukkig goed contact met de vader van de twee oudsten, waar de 2 oudsten konden blijven en ik Izaak alle lange spannende dagen kon bezoeken. De coma duurde 6 weken, en heb op allerlei manieren mijn aanwezigheid laten voelen, want Izaak helemaal opgezwollen .
Twee keer belden ze mij uit bed, het ging slecht en moest mij voorbereiden op zijn sterven, maar mijn vechter bleef leven.

Langzaam kwam izaak bij, ik zag het, een voorzichtig lachje naar zijn favoriete mobieltje, het hondje. Ik beloofde Izaak dat ik zijn leven waard zou maken, hoe dan ook. Door de arts werd mij meegedeeld dat Izaak zwaar beperkt zou zijn, niet zou zien, niet zou horen, zwaar spastisch, insulten,geestelijk niet ontwikkelen,dus in een instelling zou moeten op laten groeien. En dat tegen mij als instellingskind wat ik zelf was, nou nooit, never!

Ik vertelde de arts dat ik Izaak, hoe dan ook als mijn zoon zelf wilde opvoeden, waar hij het lef vandaan haalde mij dit te kunnen opperen. Izaak zijn “verwekker” liet mij weten, niet met een zwaar beperkte zoon wilde leven. Hij als beeldhouwer, wilde scheppen. Ik vertelde hem dat zijn mooiste beeldhouwwerk er al was, namelijk Izaak. Ik heb hem nooit meer gezien, en geen zin om energie te steken in zo’n onmens. Ik hoorde dat zijn “verwekker” al jong was gestorven. Na nog een zoon op de wereld te hebben gezet, GERECHTIGHEID . Zo zag en zie ik dat nog, voldoening voor mij.

Izaak werd overgeplaatst naar het academisch ziekenhuis, afdeling Neurologie. Twee weken heb ik dat aangezien en zag vuurrode billetjes en besloot Izaak mee te nemen naar huis, ik kon dat beter. Ze zouden hun handen van hem aftrekken. Okè, ik zie zelf wel hoe het gaat, hij heeft nu zijn moeder nodig en mijn andere kinderen. Zijn slikreflex was zeer traag, deed anderhalf uur over een half flesje melk, iedere nacht moest Izaak 3 x draaien .’Izaak kon geen enkele prikkel verwerken, een lichtknopje, een persoon met bril of hoed en meer.

De 2 oudere kinderen gingen om het weekend naar hun vader, die de echt leuke dingen met ze deed. Izaak zat onder de luminal en een ander verslavend middel, kan er nu even niet opkomen. Dit ben ik met de liefste kinderarts ooit, gaan afbouwen en Izaak werd meer mens ,meer wakker. Wel zeer vaak overstrekt en fysio aan huis gevraagd, rond dragen en veel in een sling, zodat hij meer ontspannen bleef.
Wel kon ik altijd bij de liefste arts terecht met vragen en onderzoeken.

Op zijn 6e had hij zijn eerste heupoperatie, op zijn 13e zijn scolioseoperatie en weer revalideren , en op zijn 18e zijn andere heup geopereerd . Voor zijn scolioseoperatie heeft Izaak veel pijn gehad, daarna lang gerevalideerd, ik was er altijd, maar goed ook, ze hadden anders veel fouten gemaakt.
Izaak heeft hèèl lang met zijn ene hand, zijn ziekenhuiservaringen kunnen vewerken met een ziekenhuis van playmobiel.

Ik hoopte al die jaren dat Izaak iets zou ontwikkelen, lichamelijk dan. Iedere keer moest ik mijn grenzen bijstellen, want lichamelijk niets erbij geleerd. Geestelijk ging het goed, Izaak begon te praten bij zijn 2e jaar en kon goed horen en goed zien. Sliep perfect, wel nog 3x per nacht draaien. Izaak lag bij mij in het grote bed, zodat het wat makkelijker voor mij was. Hij kreeg een statafel, maar zijn knieën deden zeer, dus gestopt. Daarbij wilde ik moeder zijn en niet zijn therapeute, een knappe jongen en ontzettend lief, nooit geklaagd.

Op zijn 13e begon ik aan zijn transitie, opbouwend, eerst een nacht per week,dan twee, dan s’ maandags vertrekken naar school en het kinderhuis. Dan s’woensdags thuis, donderdags weer naar school en kinderhuis. vrijdagsmiddags weer thuis tot maandagochtend. Het heeft een paar jaar geduurd. Daarna s’maandags naar school en het kinderhuis. Op de woendag ging ik naar Izaak toe en dan kwam Izaak vrijdags weer thuis uit school tot de maandagochtends.
De vakanties waren thuis bij mij, zijn zus was al uit huis en had de twee jongens thuis, daarna ging mijn oudste zoon studeren en kwam de weekend ook thuis. Ik heb izaak 21 jaar lang de trap op- en afgedragen, mijn heupen en rug zijn kapot, onherstelbaar. Daarom ging ik de weekenden bij Izaak slapen, tot het niet meer hoefde voor hem.

Op zijn 10e verjaardag heb ik een computer voor Izaak aangeschaft en we kwamen er zelf heel ver mee. We hadden samen een zeer harmonieus leven, onze oudste zoon was inmiddels samenwonend. Ik betrok Izaak overal bij, op zijn manier. Koekjes bakken, het bos in, de kroeg in, niets was mij teveel, ik was dankbaar dat ik samen met Izaak mijn jeugd kon beleven, die ik nooit heb gehad. Vrienden en vriendinnen ontweken ons, we waren te lastig!! Zo’n humoristische knul, ze hebben wat gemist!

Op zijn 25e is hij van de luiers naar een suprapubische katheter gegaan, en daardoor werd zijn leven meer ingewikkeld en minder vrij. Urinezakjes legen en pijn omdat de slang dubbel zat en de urine niet kon doorlopen. Elke dag blaasspoelen en blaasontstekingen soms.

In 2015 kreeg ik een hersenbloeding, halfzijdig verlamd en in een rolstoel. Gelukkig heb ik mijn spraak weer terug, wel wat afasie en geheugenverlies, maar daar lachen we om. Ik woon 100 meter bij Izaak vandaan, zo fijn.

Wel jammer dat ik niet mijn beroepen meer kan uitioefenen als beeldend kunstenaar en kledingontwerpster,daarvoor in de plaats een kunstsite op facebook met 3500 kunstenaars wereldwijd.

Tweeënhalf jaar geleden viel Izaak enorm af, zijn woonvorm heeft dat niet gezien, foeii! Dat is de reden dat ik dichtbij ging wonen bij Izaak.
Onderzoeken in het ziekenhuis, na een stent bij zijn blaas te hebben gezet, knapte Izaak niet op. Alles onder narcose, bleek dat Izaak zijn galblaas vol zat met steentjes, die zelfs langs de stent kwamen en Izaak klaagde weer niet. De galblaas is vorig jaar verwijderd met 104 steentjes, ik wist niet wat ik zag,

Nu pas zijn de narcoses zijn lijf weer uit en zegt hij zelf, zich weer de oude te voelen.
In maart 2020 moeten Izaak zijn 4 verstandskiezen en een klein tandje eruit gehaald. De rest wordt gerestaureerd, dit gaat allemaal onder narcose.

Izaak is redelijk bekend ,heeft veel cursussen gevolgd zoals in-design en meer. Dat is zijn werk en fantastisch hoe hard hij werkt thuis. Want natuurlijk is hij sneller moe en neemt zijn pauzes, Izaak heeft in feite zichzelf overleefd en heeft een sterk hart.

Een maand geleden hebben wij onze wilsverklaring vastgelegd, Izaak wil niet gereanimeerd worden, niet beademd, niet bedlegerig, want he wordt steeds moeilijker zijn zitvoorziening goed te krijgen.

Izaak is nu 35 jaar en ik 69 jaar. Ik durf wel te zeggen dat ik meermaals de situatie: Rouw zonder dood heb ervaren. Nu rijden we in een treintje naar ziekenhuizen, samen in de regiotax, ik mag niet meer rijden. Ik ben familieloos, dus nooit hulp gehad, mijn 2 oudere kinderen hebben zelf kinderen en ook gescheiden. Mijn wilsverklaring geef ik niet bloot,denk dat jullie wel inzien hoever ik zou gaan, zeker voor Izaak.

Ik heb de dagen dat ik alleen was, ook wel geleefd ,nu kabbelend en zelfs proberend meer te staan en sterker te worden. Izaak is nu een youtuber: Izaak Langendorff. Alles is bespreekbaar, hij vertelt over zijn leven, en jullie kunnen ook vragen stellen.

ik wil ook wel wat betekenen voor jullie, vragen beantwoorden. Ik heb ook contacten met buitenlandse anti-vaxxers, vooral in Amerika. Ik oordeel en veroordeel niet, we zijn allemaal uniek.

Met heel veel liefs van Therese, een ANTI- Vaxxer 0628887372

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail