Algemeen

Vliegtuigje met spandoek “Vaccinvrij kind is gezonder”

VACCINVRIJ #KIND #IS #GEZONDER

Weer een #briljante actie van Kees Faasse. Een vliegtuigje opgestegen vanaf vliegveld Rotterdam, en circuleert op dit moment boven #Den #Haag! Het is tijd dat de waarheid aan het licht mag komen en dat we flink zijn voorgelogen door de farma industrie. Bewijzen worden onder de tafel gehouden dat vaccinvrije kinderen inderdaad veel gezonder zijn, en een betere ontwikkeling doormaken. De media en de overheid hebben hun kant gekozen, en daarom zijn dit soort burgerinitiatieven geweldig!

Medische claims dat vaccinaties bepaalde ziekten enorm terugdringen of zelfs uitroeien zijn volledig uit de duim gezogen. Er is wel bewijs dat de optelsom van alle vaccinaties ernstige gevolgen (bijvoorbeeld: ADD, autisme, hersenbeschadiging, IQ afname, etc.) heeft voor de gezondheid. Het Verstraeten onderzoek (1999) wordt angstvallig weggehouden en het Burbacher onderzoek, dat aantoont dat thimerosal opstapelt in de hersenen en daar schade aanricht en niet, zoals beweert wordt, het lichaam verlaat.

Een ongepubliceerde studie van de CDC (Het RIVM van Amerika) die opgevraagd is door een FOIA (een Wob verzoek). Het betreft een groot onderzoek naar 400.000 kinderen geboren tussen 1991 en 1997. Vaccinaties zijn gif, niet natuurlijk en werken niet. Het bewijs is overweldigend. De waarheid is niet bang om onderzocht te worden. En verwar deze waarheid ook niet met de mening van de meerderheid!

https://youtu.be/mgWQeUT0jj8

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail